Van ‘pretpark’ naar pretpark

Van ‘pretpark’ naar pretpark

Van ‘pretpark’ naar pretpark

Om over een ‘pretpark’ en pretpark te spreken. Zo was het weekend van de 17e een gevarieerd weekend. Vrijdagnacht nog in de parenclub te Rucphen ergens nabij Breda, zaterdagochtend vroeg alweer in Koningin Julianatoren. Komen jullie dan in de parenclub zullen jullie vragen. Nee.., natuurlijk niet!!! Hoewel, wat is natuurlijk.

De luitjes die in een parenclub lopen zijn mensen zoals jij en ik. Arm, rijk, knap, lelijk, verzorgd en onverzorgd. Onverzorgd staat me dan weer iets minder aan maar over het algemeen is het “normaal” volk. Er zou iets aan de kleding en lingerie gedaan kunnen worden, zowel voordat de dresscode ingaat als wanneer de dresscode is ingegaan, dat zou het geheel een stuk opleuken. Maar voor als nog is het ’t niet, op een enkeling na.

Hoewel ik zelf zeer breed geïnteresseerd ben in erotiek, sexualiteit en alles wat daarmee te maken heeft is de parenclub nou niet iets wat mij trekt. Als je dan toch iets wil zoals M/V/M, M/V/V, V/V, M/M, etc., dan denk ik dat je dat het beste thuis kan doen. Vooraf lekker uit eten en dan de sauna en naar huis of hotelkamer. In ieder geval zoiets maar niet open en bloot in een muf, donker kamertje versierd met kabouterhuisjes of met het uiterlijk van een hutje in de jungle waar geil volk zich achter een muurtje kan afrukken of klaarvingeren op het ritme van jouw genot. Maar dat is mijn mening en die telt niet voor jou of andere mensen.

Maar wat deed je dan in die parenclub!? Zoals meerder keren per jaar ben ik met mijn bedrijf te gast bij Parenclub Mystique. Ik sta hier met een stand waar ik mijn collectie van de website aanbied. Dit keer met twee leuke Hyves vriendinnen die zich speciaal voor en naar deze gelegenheid hadden gekleed. Super sexy in rood en wit. Kort, veel bloot, hoge laarzen en sexy hoge hakken. Alles zag er weer tip top verzorgd uit met dank nog aan deze dames.

Na de dames een rondleiding te hebben gegeven hebben we de stand opgezet. Het publiek bleef lange tijd ingetogen, waarschijnlijk veel nieuwe mensen die voor het eerst deze club bezochten en misschien wel een club bezochten. Nadat de alcohol rijkelijk vloeide kwamen de bezoekers toch los en werd het uiteindelijk toch nog een gezellige avond. Toen een groot aantal gasten zich naar boven verplaatsten hebben we de stand afgebroken en zijn we in het restaurant nog wat gaan eten. Uiteindelijk om half drie reden we Haarlem weer in waarna de artikelen nog gelost moesten worden. Uiteindelijk konden om vier uur de luiken gesloten worden. Parenclub Mystique is een luxe parenclub met gastvrij en zeer vriendelijk personeel en zeker een aanrader voor een ieder die het een keer wil proberen.

Om half tien stonden de oude buren alweer voor de deur om een dagje door te brengen in een geheel ander pretpark. Pretpark Koningin Julianatoren niet ver van de Apenheul te Apeldoorn waar alle attracties speciaal voor de kleintjes zijn ingericht. Alle attracties daar zijn minimaal in grote gehalveerd zodat de kids zonder vrees en angst in een attractie kunnen stappen. Na vele gezellige uurtje te hebben doorgebracht in het park en een groot aantal kilometers in de benen konden we weer huiswaarts. Een stokbroodje en soepje na afloop op IJmuiden waar onze oude buren tegenwoordig huishouden was het eindelijk tijd huiswaarts te keren.

Toch was ik nog niet moe genoeg om niet nog even een kijkje te nemen op Haarlem Jazz. Al snel kwam ik oude bekende tegen waar je dan toch even mee moet bij praten. Had het natuurlijk ook op Hyves kunnen doen maar live is toch een stuk leuker. Het was al snel, opnieuw laat. Zwaar vermoeid naar huis waar ik na het ruiken van mijn kussen diep in slaap viel. Het was een druk en vermoeiend weekend.

Share This:
Tags: 

Geef een reactie