Dagje rust

Dagje rust

Dagje rust

Vandaag laat op. We hebben lekker uitgeslapen en na het ontbijt gaan we het strand op. We gaan morgen naar Seaworld bij Orlando. Een kleine tweehonderd kilometer rijden dus hebben we ons zelf een rustdag toebedeeld. Of Erza hier blij mee is weten we niet maar zijn dag komt morgen weer.

Het is net als gisteren behoorlijk warm. Later op de dag worden we ingebouwd door een groep Amerikanen die uit verschillende staten lijken te komen maar elkaar wel allemaal kennen. Ik voel me zoals een Turk zich in Nederland moet voelen. Wij kunnen hen verstaan maar de vriendelijk mensen rond om ons kunnen dat niet en Tal en ik kletsen met elkaar dan ook een heerlijk end weg over hen.

Om vijf uur worden de dekjes opgehaald en is het liggen op een paar houten plankjes niet prettig. Op naar de hotelkamer voor een lekkere douche. Ik zelf ga de zonsondergang dan maar eens filmen. Foto’s zat maar filmen is niet echt mijn hobby meer. Dat blijkt wel als ik vijf minuten lang mijn arm zo stil mogelijk probeer te houden om geen trillingen te maken zodat we een stabiele film overhouden. Al die minuten blijkt het apparaat in de standbymodes te staan en staat er nog niets op film. De zon is nog lang niet onder dus ik doe opnieuw een tweede poging om het laatste stukje van de zon die in zee zakt te filmen.

Share This:

Geef een reactie