De SUV

De SUV

De SUV

De laatste weken zit ik me in het verkeer erg te verbijten aan de zogenaamde SUV’s. Een Sport Utility Vehicle (SUV). Het is een auto met een hoog laadvermogen en de capaciteit om passagiers te vervoeren, zoals een stationwagon, in de meeste gevallen gecombineerd met off-road-techniek in de vorm van vierwielaandrijving. Hij wordt hier in Nederland door de meeste eigenaren gebruikt als grote gezinsauto; het ruwe terrein wordt zelden opgezocht, sommige kleinere SUV’s zijn zelfs ongeschikt om in het terrein te rijden. Wie wil er dan nog zo’n auto.?

Het zijn gewoon PC Hoofdstraat tanks met in de meeste gevallen een blonde del achter stuur. In de bekerhouder hangt een flesje SPA blauw gevuld met water uit de kraan, drukt de kosten en wekt de intentie dat mevrouw sportief is. Ze rijdt immers een sportieve auto dus mevrouw suggereert veel aan sport te doen. Drie keer in de week naar de sportschool aanwezig zijn dat doet ze vast. Maar er is meer want ze valt snel door de mand. Tussen haar vingers van haar hand aan het stuur prijkt een sigaret. In haar andere hand heeft ze een telefoon. Niet aan haar oor!!! Ze houdt het toestel een 60 cm van haar gezicht op hoofdhoogte want het is blond en denkt op deze manier geen bekeuring te krijgen. Wat zijn dit soort vrouwen dom.

Ondertussen zwiepen ze van links naar rechts van de weg en weer terug. Ze hebben immers een tank en die kan wel wat hebben. Als we dan toch met het milieu bezig zijn laten we deze dan direct verbieden voor dit soort vrouwen en alleen toestaan voor mensen die hem echt nodig hebben. Echte mannen die hard werken in de bouw bijvoorbeeld. Verzin een nieuw rijbewijs want dit soort vrouwen halen dit rijbewijs toch nooit. Scheelt ook weer een hoop files want al die trienen kopen weer een kleinere auto en kunnen er weer 2 auto’s op de plaats van 1 SUV de file in.

Vrouwen die wel kunnen rijden doe er iets aan. Dit soort vrouwen geven jullie een slechte naam op de weg!!!

Share This:
Tags: 

Geef een reactie