Momentje voor ons zelf

Momentje voor ons zelf

Momentje voor ons zelf

Het komt niet heel vaak meer voor na de geboorte van Ezra dat we een momentje voor ons zelf hebben. Uiteindelijk zijn we na lange tijd weer eens samen uit eten geweest. Niet dat we vastgeroest zitten op de bank, het is bij ons alleen zo: “Hoe meer zielen hoe meer vreugd”. Dus de schaarse momentjes die we hebben zijn we meestal ‘met’ of ‘onder vrienden’.

Wij hebben goede ervaringen met restaurant De kale pater waar we o.a. vijf jaar geleden met familie heerlijk hebben gegeten nadat we die ochtend getrouwd waren. Een goede reden dus om weer eens voor De kale pater te kiezen.

De kans kennissen of bekende tegen te komen in een restaurant in Haarlem is natuurlijk zeer groot. Maar dat je voor binnenkomst door luid kloppen op de ramen door vriend Dick wordt overvallen is natuurlijk bijzonder grappig. Bovendien is Dick, ook wel onze Nappie inmiddels familie. Hij doet het met mijn nicht Bianca en hebben inmiddels samen een kindje, Kelvin wat weer een achterneefje is van mijn zoon. Het kan allemaal vreemd lopen in deze wereld.

Eenmaal in de zelfde ruimte plaatsgenomen te hebben, kwam ook nog Ronald Schneider, een voetbalkennis aan de tafel naast ons zitten waardoor het aantal bekende in de kleine voorruimte erg groot was. We hebben ons er eigenlijk weinig van aangetrokken en hebben heerlijk gegeten en een glaasje wijn gedronken. Het was leuk en erg gezellig en is toch eigenlijk iets wat we vaker moet doen.

Share This:
Tags: 

Geef een reactie