De week in vogelvlucht

De week in vogelvlucht

De week in vogelvlucht

Zaterdag hebben we opnieuw een bezoekje gebracht aan de lichtfabriek. De kleine man opnieuw uit logeren, waar zowel oma, opa en Ezra naar uitkijken omdat het dan weer groot feest is. Dit keer geen spelletje kolonisten vooraf omdat onze medespelers dit keer een housewarming party hadden. Maar om tien uur was het dan zover. Op het fietsje naar Tas en Gè door de bittere kou. Nadat de vrouwen nog een tijdje met glitters en bellen hadden lopen rommelen konden we dan eindelijk echt vertrekken naar het oude complex in de Waarderpolder.

Bij binnenkomst was het direct een en al gezelligheid. Bij de deur werd ik opgevangen door een iets te enthousiaste Hyves vriendje. Eenmaal binnen in de zaal deden de mannen van EDO zich al te goed aan bier. Dit zette de toon voor de rest van de avond. Ook familieleden deden hun entree en hoewel het niet druk was hing er een zeer gezellige sfeer. Het is die avond laat geworden en de reis naar huis staat vaag in het geheugen.

Eerste en tweede kerstdag rustig gevierd bij ouders en schoonouders even als mijn verjaardag op de 25ste. Vanaf nu weer een machinaal gladde kin door Phillips en wat kleding, bonnen en centen rijker. Tijd voor wat nieuwe kleding dus. De rest van de week vrij genomen voor wat kluswerk aan het huis, programmeerwerk en wat winkelen.

Zondag is het dan zover. We sluiten met z’n allen 2006 af en beginnen een nieuw jaar. En dan maar zien wat er komen gaat.

Ik wens iedereen het allerbeste voor 2007.

Share This:
Tags: 

Geef een reactie