Geluid Problemen

Geluid Problemen

Geluid Problemen

Vandaag had een Hyves vriendin wat problemen met geluid. Zowel haar nieuwe Samsung D-900 mobiele telefoon als haar computer die ik opnieuw had geïnstalleerd lieten het afweten op het gebied van geluid. Altijd vervelend wanneer je geen geluid kan afspelen of wanneer mensen niet verstaanbaar zijn op je nieuwe mobiele telefoon.

De computer was inderdaad nog niet voorzien van de juiste driver voor de geluidskaart. “Ja, zie je wel ik had gelijk ik ben niet blond” waren haar worden. Omdat deze computer met extra geheugen nu veel sneller is dan de vorige keer is nu het ook prettiger werken en kom je makkelijker problemen tegen. In nog geen 10 minuten driver geïnstalleerd en ook de webcam maar even meegenomen.

Omdat ik zelf wel fan ben van Samsung mobile is het misschien ook wel even handig dat ik deze controleer. Wat was het probleem ook al weer??? Het geluid. Aha opnieuw het geluid. Er zit een knop op waarmee je hem harder kan zetten! Maar dat hoef je iemand die niet blond is natuurlijk niet te vertellen. Het volume van het toestel stond al in de hoogste stand maar de beller aan de andere kant van de lijn was niet verstaanbaar. Ook ik moest dat constateren. Tja, dan kan je twee dingen doen

1) Je haalt de beschermfolie van het toestel waarmee het display wordt beschermd. In het grote display zit ook de speaker van de telefoon verwerkt. En geluid van een klein speakertje slaat dan dood waardoor een gesprek voeren wel heel onhandig wordt
Michael
2) Of je gaat terug naar de winkel om de verkoper te vertellen dat het toestel niet goed is omdat de speaker stuk is. De verkoper zal je vervolgens vertellen dat het toestel alleen goed werkt wanneer je de folie verwijderd en zal ook constateren dat je er niet echt blond uit ziet.
Michael

Weer iemand behoed voor een grove blunder en dat doet eigenlijk wel goed. Het is vast niet de haarkleur maar gewoon de leeftijd dat mensen dit soort dingen gaan krijgen. Jammer dat we oud worden maar het is de jeugd die de toekomst heeft. Als mijn zoon van 4 al gaat vertellen hoe een spelletje werkt dan voel ook ik me inderdaad oud worden.

Share This:
Tags: 

Geef een reactie