Opnieuw naar Ellenton Premium Outlets

Opnieuw naar Ellenton Premium Outlets

Opnieuw naar Ellenton Premium Outlets

Ons schema zit er op. Nog twee dagen en dan zitten we in het vliegtuig op weg naar huis. Het bleek dat we nog niet de gehele outlet hadden gehad en we een gedeelte waren vergeten. Niet echt vergeten maar het was gewoon te groot om er in één dag doorheen te shoppen. Nogmaals een keer naar de outlet dan maar. Dat TomTom niet altijd werkt blijkt nu wel. De zelfde route en de zelfde fout want opnieuw krijgen we geen reactie bij de driesprong naar de grote weg. Rechts houden is het laatste wat mevrouw zegt en dan wordt het stil en wordt het een kwestie van Ine mine mutte en doe maar iets. We kiezen voor rechts en komen opnieuw in de verkeerde richting. Dat het zo de vorige keer ook ging waren we al lang vergeten en is juistb\ de reden dat ik thuis geen TomTom in mijn auto wil. Ze maken je hersendood en dom. Alleen nu is de TomTom hard nodig en werkt hij juist op deze route niet lekker. De andere richtingen die we hadden kunnen nemen hadden we ook al eens eerder gehad en ik vraag me nu af of er wel direct te komen is op de baan die wij moesten hebben daar TomTom het ook niet wist.

Het is lang niet zo druk als de dag na kerst. Wel staat de parkeerplaats vol maar er zijn de helft minder mensen. We spreken een route af en starten bij de zaken waar we niet eerder waren geweest. De Kelvin Klein onderbroeken kosten een fractie van de Bjorn Borg en de Kelvins in Nederland en schaf er daar dan ook wat van aan. Tal koopt nog een mooie spijkerbroek van Guess voor de prijs van een paar luttele dollars. Ik zie nog wat leuke shirtjes van Guess en schaf er twee van aan voor nog net geen twintig dollar. Opnieuw slaat de hebberigheid toe maar hoe krijgen we het in godsnaam mee in de koffer naar Nederland donderdag. Als we besluiten naar huis te gaan wil Ezra toch nog wel een paar mooie schoenen hebben. Hierop gaan we naar de Nike store maar helaas geen leuke schoenen in zijn maat. Tal wil dan toch een paar Aerobicschoenen hebben maar kan niet slagen bij Nike. Dan gaan we terug naar Converse winkel voor AllStars waar we zojuist al eerder waren geweest. Ezra slaagt uiteindelijk voor een paar hele gave kleurrijke AllStars. Als hij die van de zomer nog maar past dan.

Al snel is het vier uur. Rijden naar het Hotel en is er geen tijd meer over om in de zon te gaan zitten. Dus relaxen we ieder op onze eigen manier. Als we opgefrist zijn eten we nog eenmaal in de Kompas het steakhouse van het hotel. Het vlees was daar erg goed en bovendien kunnen we daar van een uitgebreid kindermenu bestellen. Tal neemt een Pizza, op aanraden van een vriend wil ze een small maar helaas is medium het kleinste wat ze hebben en al direct begrijpen we wat deze vriend bedoelde. De pizza krijgen we uiteindelijk in een doos mee naar de hotelkamer.

Share This:

Geef een reactie