Weinig te melden deze weken

Weinig te melden deze weken

Weinig te melden deze weken

Er valt weinig te melden de laatste weken of was er de zin niet iets te schrijven. Oma overleden (88), Oom(59) die de ziekte kanker niet zal overleven en weer ander jong iemand(42) die er van geneest na een zware operatie. Nieuwe notebook met, jawel het nieuwe besturingssysteem Vista dat in combinatie met Hyves en MS internet Explorer 7.0 geen goede combinatie vormt. Het uploaden van foto’s is geen succes. Het schrijven van krabbels en blogs ontzettend traag omdat ieder toets 2 maal aangetikt moet worden om de letter zichtbaar te krijgen in het tekstvak. Erg lastig dus. Heb jij hier ook last van dan is de tip: download Firefox en al je problemen zijn op een enkel foutmeldingen na, verleden tijd.

Na drie weken testen, zoeken naar de nieuwste software, het verwijder van HP applicaties en uitkleden van Vista eindelijk een schone legitieme Windows versie. Niet legitieme software is toch makkelijker. Wat een gezeik voor je dure centen. Op deze manier vragen ze er bijna om je software van het internet te halen. Ook de herinrichting en uitbreiding van Bodysilhouette heeft hiermee een aardige vertraging opgelopen. Maar vanaf vandaag kunnen we weer vol op aan de bak. Met meer power en snelheid.

De eerste bezoeken aan het strand zitten er inmiddels ook weer op. Nog geen zwembroeken weer maar toch een eerste zonnestraal mee gepikt bij Far Out. De eerste bekende weer gezien die je gedurende de winterperiode niet vaak of helemaal niet tegen komt. Natuurlijk altijd leuk bekende tegen te komen die je nooit eerder hebt mogen begroeten bij je vaste strandtent. Hoop deze mensen dan ook vaker tegen te komen daar, want dat is altijd gezellig.

Verder een tegenvallende 80-ies party in de Lichtfabriek. Misschien dat we het de 29ste weer eens wagen. Kort om.., weinig te melden van dat geen er de afgelopen 5 weken is gepasseerd.

Vrolijk pasen aan iedereen!

Share This:
Tags: 

Geef een reactie