Kerstbomen, kerstmis komt er aan.

Kerstbomen, kerstmis komt er aan.

Kerstbomen, kerstmis komt er aan.

De feestdagen komen eraan en dat betekent dat het bijna tijd is om je huis om te toveren tot een kerstwereld. En wat is Kerstmis zonder een prachtige kerstboom? Terwijl velen hun voorbereidingen al rond 5 december beginnen, zijn mijn neef Barry en ik al maanden bezig met het zorgvuldig selecteren van de mooiste kerstbomen voor jou. Want terwijl de ene persoon misschien voor een kunstkerstboom gaat, kiest de ander voor de betovering van een Nordmann. Laten we eerlijk zijn, een echte kerstboom brengt niet alleen de kerstsfeer in huis, maar ook die heerlijke dennengeur.

Naast onze gezaagde Nordmann-kerstbomen hebben we ook een assortiment gestoken kerstbomen beschikbaar. Ons aanbod omvat de prachtige Fraseri, de Super Blue Seedling, de Omorika en de nostalgische Abies, allemaal geplant in potten. Deze gestoken bomen hebben een bijzonder voordeel: na de feestdagen kun je ze een tweede leven geven in je tuin. Dat betekent dat ze niet alleen tijdens Kerstmis hun schoonheid tonen, maar het hele jaar door een prachtige aanvulling zijn op je buitenruimte. Een duurzame keuze voor de kerstperiode en daarna!

Het aanschaffen van een van onze hoogwaardige kerstbomen is eenvoudig. Van eind november tot ver in december ben je van harte welkom bij B&B Bloemen, de bekende bloemenkiosk op Frans Halsplein 11 in Haarlem, recht tegenover Viskiosk Leo van Rhijn, een andere welbekende locatie in Haarlem.

In het verleden verwelkomden we klanten uit Zwanenburg en Badhoevedorp op onze locatie in Lijnden, aan de Hoofdweg Oostzijde 132, 1175 LC Lijnden, op de hoek van de Oude Schipholweg. Hier hadden we tevens onze opslag en particuliere verkoop van kerstbomen. Dit jaar worden “onze” bomen echter niet meer vanuit deze locatie verkocht. Hoewel het misschien een stukje rijden is, heten we degenen die waarde hechten aan de kwaliteit van onze bomen van harte welkom op het Frans Halsplein in Haarlem. Hier kunnen mijn neef en ik meer persoonlijke aandacht schenken aan onze klanten en onze kerstbomen.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen Bloemenkiosk B&B Bloemen op het Frans Halsplein 11 in Haarlem, waar je een prachtige selectie van onze kerstbomen kunt bewonderen.

Labels-Kerstbomen Hoog zoomer, hoog tijd voor kerstbomen Nordmann-pot

Share This:

Geef een reactie