El Lugar.., Where Fashion, Beauty, and Lifestyle Come Together

El Lugar.., Where Fashion, Beauty, and Lifestyle Come Together

El Lugar.., Where Fashion, Beauty, and Lifestyle Come Together

EL Lugar - Santa Eularia des Riu

EL Lugar – Santa Eularia des Riu

Ieder jaar weer veranderen in Santa Eulária veel winkels en horeca gelegenheden van eigenaar met als gevolg een nieuw concept, gewijzigd aanbod en/of inrichting. Niet alle ondernemingen blijken succesvol en verdwijnen of veranderen alweer snel van eigenaar. El Lugar lijkt hierop een uitzondering en houdt inmiddels een aantal jaren stand.

Op de Passage, waar voorheen de La Pacha Store was gevestigd, openden het Nederlandse stel Donny en Juli-Ann in mei 2021 hun conceptstore, een combinatie van kleding- en woonwinkel met een kapsalon. Dit trendy en vlotte koppel woont sinds 2016 op het eiland, samen met hun 16-jarige zoon.

Juli-Ann had 24 jaar lang haar eigen kapsalon in Nederland en zet nu haar werk voort op Ibiza, in haar eigen kapsalon achter in de eigentijdse winkel. De inrichting van de zaak is strak en heeft een vleugje industriële stijl, en de opvallende verlichting is geen toeval. Voordat Donny naar Nederland kwam, was hij eigenaar van een verlichtingszaak met lampen en armaturen.

De conceptstore biedt voornamelijk mode voor alle genders. Daarnaast verkoopt men ook sieraden en woonaccessoires. Wat met name opvalt, zijn de zorgvuldig geselecteerde merken die je zelden elders op het eiland vindt. Denk aan Nederlandse merken zoals By-Bar, Baselab, Rake, 10Days, Viveh en Dstrezzed, casual met een vintage uitstraling, en het Scandinavische merk Oas. Wat betreft schoeisel, worden er bijzonder mooie sneakercollecties aangeboden van de merken Diadora en Nike.

Glow by Nadia - El Lugar Ibiza

Glow by Nadia – El Lugar Ibiza

Om het concept van fashion and beauty verder uit te breiden, heeft Nadia sinds maart 2023 haar plekje gevonden bij El Lugar. Nadia, een 26-jarige Nederlandse nagelstyliste, werkt onder de naam ‘Glow by Nadia’. Ze was actief als schoonheidsspecialiste, manicure en later als tandartsassistente in Nederland. Sinds ongeveer 9 maanden is ze als opgeleide nagelstyliste werkzaam op Ibiza.

De rode draad in Nadia’s vorige en huidige werk is het feit dat ze mensen mooier en beter wil maken, zodat ze met een glimlach de deur uitgaan. Ze miste echter het gezellige praatje tijdens haar werk als tandartsassistente, omdat communicatie beperkt is wanneer je in de stoel ligt met je mond open.

Nadia kwam al jaren met haar ouders op vakantie naar Ibiza en voelt zich hier helemaal thuis. Ze is verheugd dat ze haar plek heeft gevonden bij El Lugar. Met haar concept van BIAB (Builder in a Bottle), wat een belangrijk onderdeel is van haar nagelverzorging, vult ze het beautygedeelte van El Lugar perfect aan. Nadia is een echte ‘nailartist’ en voorziet de nagels na een behandeling ook van artistieke versieringen

De zaak heeft zich inmiddels bewezen en heeft zijn reputatie tussen de gevestigde ondernemers in Santa Eulária zeker verdiend. Wie El Lugar bezoekt, wordt hartelijk ontvangen door de uitermate gastvrije Donny. Hij zorgt ervoor dat je desgewenst kunt genieten van een kopje koffie, thee, water of zelfs een wijntje. In de kapsalon en de Nailstore wordt deze gastvrijheid gewoon voortgezet. Voel je vrij om langs te komen, zelfs als het alleen voor een gesprekje is.

Contact

Passeig de sÁlamera, 17-D, 07840 Santa Eulalia des Riu, Ibiza,  Illes Baleares, Spanje
ma t/m z0 10:00 uur – 14:00 uur / 18:00 uur – 22:00

  • Phone: Store + 34 971 19 48 20

  • Phone: Kapsalon van Juli-Ann +34 971 19 48 20

  • Phone: Glow By Nadie +31 627 38 94 76

  • Email: info@el-lugar-ibiza.com

Web-Icon   30-facebook   30-instagram


Share This:

Geef een reactie