Winterse Terrassen in Santa Eulària: Caos en Somiart

Winterse Terrassen in Santa Eulària: Caos en Somiart

Winterse Terrassen in Santa Eulària: Caos en Somiart

Winter Santa Eularia del Rio

Winter Santa Eularia del Rio

Tijdens de wintermaanden sluiten veel restaurants aan de boulevard van Santa Eulària hun deuren, begrijpelijk gezien de seizoensgebondenheid. Maar zelfs in de winter zijn er genoeg dagen waarop je kunt genieten van een terras. Een uitstekende keuze hiervoor is Caos, dat deze winter geopend blijft voor ontbijt en brunch. Houd er rekening mee dat de openingstijden afhankelijk zijn van het weer, aangezien er geen overdekte ruimte is.

Boulevard Santa Eularia del Rio

Boulevard Santa Eularia del Rio

Bij mooi weer is het ook een aanrader om voor de lunch een ontspannende wandeling te maken over de boulevard van Santa Eulària en langs de Rio, het charmante riviertje van dit gezellige Ibizaanse plaatsje. Geniet van de serene sfeer en bewonder de pittoreske omgeving terwijl je langs de oevers van de Rio wandelt. Deze rustgevende wandeling biedt een prachtig uitzicht op de omgeving en voegt een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan je eetervaring. Na de wandeling kun je heerlijk plaatsnemen op een van de open terrassen van Caos of Somiart en genieten van een smakelijke lunch met uitzicht op de zee.

Bij Caos kun je genieten van een gevarieerd aanbod, waaronder een tostado aguacate met roerei (€8.50) en een zumo (€7.00), met veel vegan en gezonde opties. Een andere plek langs de boulevard die ook gedurende het winterseizoen toegankelijk blijft, is Somiart. Op donderdagavonden tot en met het weekend is het restaurant binnen geopend, en naast cabaret- en salsadansavonden biedt het op zondagmiddag live muziek, bij voorkeur op het terras. Kijk op Facebook voor het programma.

Bron: Nederlanders in Santa Eularia, Ibiza by Carel le Brun
Share This:

Geef een reactie