People & Fashion by Body Silhouette

If you judge people, you have no time to love them.
People trough the eyes of Bodysilhouette by Michael. Hier laten we ons betoveren door de eindeloze diversiteit en schoonheid van mensen. Ik, net als jij, ben gefascineerd door mens in zijn totaliteit. Het observeren van mensen is een ware kunstvorm op zich, waarbij elk individu zijn eigen unieke verhaal vertelt.

In het bijzonder ben ik gefascineerd door goed verzorgde, modieuze vrouwen. Ik kan niet anders dan mijn ogen richten op hun gracieuze verschijning. Voor mij is mode niet slechts een kwestie van kleding, maar eerder een expressie van persoonlijkheid en creativiteit. En laten we eerlijk zijn, dames schoenen en laarzen spelen een cruciale rol bij het perfectioneren van elke outfit. Het is het detail dat de hele look samenbrengt en een vleugje elegantie toevoegt aan elke stap.
If we don’t change, we don’t grow.
If we don’t grow, we aren’t really living.
Anatole France

Naast de esthetiek van mode, ben ik gefascineerd door het gedrag van mensen. We zijn intrigerende wezens, complex en soms onvoorspelbaar. Het bestuderen van ons gedrag biedt een glimp in de menselijke natuur, de dynamiek tussen onze gedachten, emoties en acties. Het is een constante bron van verbazing en verwondering.

Terwijl ik mijn blik richt op mensen en mode, kan ik niet anders dan geboeid raken door verschillende subculturen. Elk met zijn eigen stijl, gemeenschap en unieke identiteit. Hoewel ik geen persoonlijke voorkeur heb voor tatoeages, kan ik de kunstvorm erachter waarderen. Het menselijk lichaam kan dienen als een prachtig canvas, waarop kunstenaars meesterwerken creëren. Het samenspel tussen het ontwerp en het lichaam moet in harmonie zijn, een perfecte balans tussen expressie en esthetiek.

Daarom volg ik met veel enthousiasme talloze fashionbloggers op Instagram. Deze creatieve individuen weten als geen ander hoe ze hun unieke stijl kunnen presenteren en ons kunnen inspireren met hun prachtige outfits en modetips. Door hun onuitputtelijke bron van mode-ideeën blijf ik up-to-date met de nieuwste trends en ontwikkelingen in de modewereld.

Dus ga met me mee op deze ontdekkingsreis door de wereld van mensen en mode. Laten we genieten van de veelzijdigheid die ons omringt, van de prachtige vrouwen met hun verfijnde stijl, tot de fascinerende subculturen die ons uitdagen en inspireren. Hier zullen we de schoonheid, creativiteit en eigenaardigheden van de menselijke wereld vieren.


Personal Socials
- Facebook    |     - Instagram    |     - LinkedIn    |     - YouTube

Kristina Bazan. 20. Creative mind and founder of Kayture
Kristina Bazan. 20. Creative mind and founder of Kayture

Kristina Bazan. 20. Creative mind and founder of Kayture Kayture is opgericht in 2011 door Kristina Bazan en haar partner James Chardon. Kayture is één van de meest bezochte modeblogs van Zwitserland waar het veel invloed heeft in de modewereld. Door het grote internationale bereik is het uitgegroeid tot één van de grootste namen van …

Preppy Fashionist by Virgit Canaz
Preppy Fashionist by Virgit Canaz

Fashion blogger Virgit Canaz is oprichter en creative director van Preppy Fashionist. Virgit komt oorspronkelijk uit Ecuador. Ze heeft haar …

Not Jess Fashion by Jessica Wang
Not Jess Fashion by Jessica Wang

Not Jess Fashion Er was eens een meisje uit China. Ze kwam terecht in Boston MA, in de United States. …

Kenza Zouiten
Kenza Zouiten

Kenza Zouiten is een 24-jarige Zweeds/Marokkaanse vrouw, geboren en getogen in Stockholm met een grote passie en liefde voor haar …