Real Personal

Real Personal by Body Silhouette

Keep your face always toward the sunshine, and shadows will fall behind you.De titel "Real Personal" van deze pagina kan meer zeggen dan duizend woorden. Voor sommige mensen is een titel echter niet voldoende, terwijl duizend woorden te veel kunnen zijn. Daarom wil ik voordat je verder gaat graag nog iets toevoegen.


Mijn teksten hier zijn mooie en verdrietige gebeurtenissen en herinneringen. Zelfbewust geschreven met toewijding en passie. Sommige zijn al lang geleden uitgebracht op platforms zoals Facebook en zelfs Hyves, terwijl anderen recentere jaren zijn.

Als een zelfbewust persoon ben ik in staat tot zelfreflectie. Ik schrijf mijn ervaringen op, soms om ze te verwerken en soms om er mooie, soms droevige verhalen van te maken. Uit deze herinneringen komt vaak spontaan inspiratie voort, die ik graag deel en waarmee ik andere subcategorieën kan aanvullen.
Give people time. Give people space.
Don't beg anyone to stay. Let them roam.
What's meant for you, will always be yours.
Morgan Freeman
Zelfreflectie is een prachtige eigenschap. Het vereist geen speciaal talent. Het is het vermogen om bewust naar jezelf te kijken, je gedachten, gevoelens, motivaties en acties te onderzoeken en te evalueren. Het is een innerlijk proces dat voor iedereen toegankelijk is. Je hebt geen specifieke vaardigheden, genetische aanleg of buitengewone bekwaamheid nodig. Iedereen kan bewust nadenken over zichzelf en zijn eigen ervaringen, en dit kan iets moois voortbrengen vanuit jezelf.

Personal Socials
- Facebook    |     - Instagram    |     - LinkedIn    |     - YouTube

Ontwikkelingen in Sant Eularia: Nieuw Seizoen, Nieuwe Veranderingen!
Ontwikkelingen in Sant Eularia: Nieuw Seizoen, Nieuwe Veranderingen!

Winterse Horecamutaties Ieder jaar brengt de winter in Sant Eularia veranderingen in de horecawereld met zich mee. Sal Marina, een restaurant aan de boulevard, ondergaat een opmerkelijke transformatie. Bekend bij een ouder Spaans publiek, sluiten Manolo en zijn vrouw de deuren en gaat het pand een nieuwe fase in. Een broodnodige modernisering staat voor de …

Winterse Terrassen in Santa Eulària: Caos en Somiart
Winterse Terrassen in Santa Eulària: Caos en Somiart

Tijdens de wintermaanden sluiten veel restaurants aan de boulevard van Santa Eulària hun deuren, begrijpelijk gezien de seizoensgebondenheid. Maar zelfs …

Kerstbomen, kerstmis komt er aan.
Kerstbomen, kerstmis komt er aan.

De feestdagen komen eraan en dat betekent dat het bijna tijd is om je huis om te toveren tot een …

Hoog zomer, hoog tijd voor kerstbomen
Hoog zomer, hoog tijd voor kerstbomen

Het is hoog zomer en heel Nederland viert vakantie. Niemand staat er bij stil dat het over een dikke vier …

NEWSLETTER

The latest news, right in your inbox.

Cliënten, relaties en ondernemingen. Meer dan een bezoeker

purchase now