Trading & Finance by Body Silhouette

A LIFESTYLE STATEMENT WHERE FANTASY MEETS REALITY

Beleggen of traden.., twee verschillende benaderingen van de financiële markt die elk een eigen wereld van mogelijkheden en uitdagingen bieden. Als ervaren belegger, met een focus op de Nederlandse markt sinds 1996, heb ik door de jaren heen geleerd dat beleggen vooral draait om een langetermijnstrategie, waarbij je kapitaal laat groeien over de tijd.

Echter, mijn nieuwsgierigheid en drang naar meer kennis brachten me naar het boeiende terrein van swingtraden, daytraden en scalpen. Deze vormen van traden zijn een geheel andere tak van sport, waarbij ik transacties aanga op basis van korte-termijnstrategieën om winst te maken.

Ik moet eerlijk zeggen, het traden heeft me in de greep. Het is een wereld van leren en vooral van psychologie. Ik heb mezelf uitgedaagd door te oefenen met papertraden, maar ook door met echt geld te handelen. De overgang van oefenen naar het echte werk heeft me laten inzien dat alles wat men zegt over het psychologische aspect waar is.

Risk comes from not knowing what you’re doing.
Warren Buffett

"Risk comes from not knowing what you're doing," zei Warren Buffett, en dat is een waarheid die ik aan den lijve heb ondervonden. Het vergt een diep begrip van de markt, de trends, en vooral een sterk bewustzijn van je eigen emoties en gedrag tijdens het traden.

In de categorie Trading & Finance, wil ik jou als lezer meenemen op mijn reis van traden en beleggen. Ik deel mijn ervaringen, inzichten, successen, en ook de uitdagingen waar ik mee te maken krijg. Want, of je nu een doorgewinterde belegger bent of een beginnende trader, we kunnen allemaal blijven leren en groeien in deze fascinerende wereld van financiën.

Dus stap aan boord en laten we samen deze reis van kennis en ontdekkingstocht beginnen in de wereld van traden en beleggen!Personal Socials
- Facebook    |     - Instagram    |     - LinkedIn    |     - YouTube

Transavia vlucht HV6341 geannuleerd
Transavia vlucht HV6341 geannuleerd

aar zit je dan, met je goede gedrag. Dertig uur van tevoren ingecheckt, een tijdslot voor de security bij de douane gereserveerd, en dan ook nog je schoenen uitdoen en je halve tas uitpakken voor controle. Dezelfde tas met dezelfde inhoud als twee weken geleden, toen je op zowel Schiphol als Malta geen enkel probleem …

Wil in Memoriam
Wil in Memoriam

Hier staan we dan, zes jaar later. Zes jaar zonder jou. Je laatste woorden zijn nog altijd even vers in …

Nederlanders in Santa Eularia, Ibiza
Nederlanders in Santa Eularia, Ibiza

Ibiza VS Mallorca Ibiza en Mallorca behoren tot de Balearen, een eilandengroep die bekend staat om zijn ongekende populariteit als …

Amphi theater en Time and Space: Unieke Plekken op Ibiza
Amphi theater en Time and Space: Unieke Plekken op Ibiza

andaag bezocht ik met mijn vrouw en familie twee locaties op Ibiza waar je geweest moet zijn. Het Amphi theater …