Business & Commercial by BodySilhouette

The only way to do great work is to love what you do.Back in Business! Het leven bestaat uit meer dan alleen fun and joy. Met een brede interesse ben ik ook actief op de zakelijke markt om in het levensonderhoud te voorzien. Mijn specialisatie ligt in het aanleggen en onderhouden van prachtige tuinen, evenals het leveren van duizenden kerstbomen aan detailhandel en particuliere klanten. Daarnaast koester ik een diep gewortelde interesse in economie, traden en beleggen. Ik neem je graag mee op mijn reis door de financiële wereld, waar ik mijn kennis en expertise gebruik om mijn waardevolle inzichten te delen. Hiervoor heb ik zelfs een speciale subpagina aangemaakt die je kunt bezoeken via deze link of het hoofdmenu.

Don’t follow the crowd, let the crowd follow you.
Morgan Freeman

Als toegewijde tuinman begrijp ik dat een tuin niet zomaar een buitenruimte is, maar een oase van rust en schoonheid. Met mijn jarenlange ervaring en oog voor detail creëer ik unieke tuinontwerpen die perfect aansluiten bij de wensen en behoeften van mijn klanten. Of je nu op zoek bent naar een sfeervolle stadstuin, een weelderige bloementuin of een strakke moderne buitenruimte, ik zorg voor de perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek.

Daarnaast ben ik trots om importeur en leverancier te zijn van duizenden kerstbomen. Ik verspreid graag de vreugde en magie van het kerstseizoen. Als groothandel verkoop ik hoogwaardige Nordmann sparren voor de detailhandel, of een particuliere klant die de perfecte boom wil vinden om zijn huis te transformeren. Ik bied een breed assortiment aan kerstbomen van de beste prijs en kwaliteit.

Naast mijn activiteiten in de levendige groene wereld heb ik ook een grote passie voor economie en beleggen. Ik volg de laatste ontwikkelingen op de financiële markten op de voet en deel graag mijn inzichten en adviezen. Op mijn subpagina over economie en beleggen ga ik dieper in op mijn reis door deze financiële wereld van traders en beleggers. Klik hier om meer te ontdekken.

Of je nu op zoek bent naar inspiratie voor je tuin, kwalitatieve kerstbomen, of waardevolle inzichten op het gebied van economie en beleggen, onder de naam Tranmsall Handelsonderneming vind je alles onder één dak. We nodigen je van harte uit om onze pagina's te verkennen en de wereld van groen, feestelijke sferen en financiële intelligentie te ontdekken

Personal Socials
- Facebook    |     - Instagram    |     - LinkedIn    |     - YouTube

Kerstbomen, kerstmis komt er aan.
Kerstbomen, kerstmis komt er aan.

De feestdagen komen eraan en dat betekent dat het bijna tijd is om je huis om te toveren tot een kerstwereld. En wat is Kerstmis zonder een prachtige kerstboom? Terwijl velen hun voorbereidingen al rond 5 december beginnen, zijn mijn neef Barry en ik al maanden bezig met het zorgvuldig selecteren van de mooiste kerstbomen …

Hoog zomer, hoog tijd voor kerstbomen
Hoog zomer, hoog tijd voor kerstbomen

Het is hoog zomer en heel Nederland viert vakantie. Niemand staat er bij stil dat het over een dikke vier …

B&B Bloemen
B&B Bloemen

Even buiten het centrum van Haarlem, driehonderd meter achter het centraal station richting Haarlem-Noord, vind je de uit red cedar …

Plastic tas actie bij Groentenspecialist Bulters.
Plastic tas actie bij Groentenspecialist Bulters.

Groentenspecialist Bulters uit Haarlem heeft een ludieke actie gevonden om het goede doel van Alpe d’HuZes financieel te steunen. Zo …

TRANSALL HANDELSONDERNEMING

Wij bemiddelen en zijn jouw partner bij aankoop en verwerking van tuinmaterialen

Meer info ...

Transall Handelsonderneming

Eerste kwaliteit graszoden voor een mooi en egaal gazon.

Transall is sinds 1996 een handelsonderneming in nieuwe en gebruikte tuinartikelen en heeft zich door de jaren heen gespecialiseerd in het vakbekwaam aanleggen van tuinen.

De jarenlange ervaring staat garant voor een fraai resultaat bij de aanleg van een nieuwe tuin. Ook voor onderhoud en renovatie kunt u bij ons terecht.

Bent u op zoek naar een tuinspecialist voor het aanleggen van een sfeervolle, eigentijdse tuin, naar iemand die uw ideeën en wensen kan omzetten naar een complete tuin die bij u past, wilt u een nieuw gazon, het terras herbestraat hebben of enkele aanpassingen doen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.


  •   Graszoden en gazon
  •   Grondbewerking en verbetering
  •   Onderhoud
  •   Beplanting
  •   Bestratingen

Wilt u meer informatie over leveringen, offertes, orders en prijzen. Schroom niet en neem contact met ons op.
Top