Not Jess Fashion by Jessica Wang

Not Jess Fashion by Jessica Wang

Not Jess Fashion by Jessica Wang

Not Jess Fashion

Er was eens een meisje uit China. Ze kwam terecht in Boston MA, in de United States. Een begeleidend consulent vertelde haar dat de kleding die ze droeg er nogal vreemd uit zag. Vanaf dat moment begreep ze dat niet alle kleding voor iedereen geschikt is.

Fashion Blogger

Een aantal jaren later vestigde zij zich in New York City en nam haar intrek in haar nieuwe huis. Ze probeerde haar weg te vinden in de financiële wereld. Ze droeg kleding met een ietwat bedenkelijke smaak, met een onzeker gevoel voor mode. In de betonnen jungle waar je net zo makkelijk ontmoedigd wordt als je een taxi kan aanhouden, ontdekte ze al snel de modeblogs van bloggers op internet. Door de posts van de fashion bloggers vindt ze kracht en inspiratie. Een aantal jaren later, besluit ze uiteindelijk zelf een fashionblog te starten. De inspiratie die ze eerder zelf had ontdekt, hoopte ze via haar blog vervolging te geven. Maar nog belangrijker, had ze de hoop om de sintels van een vergeten droom opnieuw te doen ontbranden, of misschien zelfs de vonk te doen laten ontvlammen met geheel nieuwe aspiraties.

Ontspan

Laat je zelf gaan. Laat Jessica je op Not Jess Fashion, haar FashionBlog meevoeren naar kleine, maar mooie momenten van gelukzaligheid. Laat je werk van kantoor, de zorgen en de stress achter je om met haar te ontsnappen in een wereld van mode, reizen en fotografie.

Not Jess Fashion by Jessica Wang

Not Jess Fashion by Jessica Wang

 

Bezoek de pagina van fashion Blogger Jessica

 

NotJessFashion

 

 

Share This:

Geef een reactie