De cozy oversized turtleneck sweater

De cozy oversized turtleneck sweater

De cozy oversized turtleneck sweater

Knitwear, de gebreide wollen truien en coltruien. Ze hebben een oubollig en een stoffig imago. Daar brengen de fashionbloggers dit seizoen verandering in. Ze hebben inmiddels laten zien en bewezen dat de oversized coltrui modieus en trendy is te stylen. Iedere fashionblogger heeft er inmiddels wel een blog aan besteed. Welk blog we ook tegen zijn gekomen we waren er allemaal even enthousiast over.

Winter

En zeg nu zelf, de bladeren zijn van de bomen en het wordt nu echt kouder, dus wie is er niet blij met een lekkere warme wintertrui op de juiste manier gestyled. En er zijn nogal wat manieren om er deze winter warmpjes en stylish bij te lopen. Dus ook jij gaat er uiteindelijk aan geloven. Daarom geven we je enkele bruikbare tips en voorbeelden voor het dragen van de cozy oversized (col)trui.

De korte turtleneck sweater
Fashion is my Forte

Fashion is my Forte

Lisa Olsson

Lisa Olsson

De turtleneck sweater is hot, enorm stylevol en super goed te combineren. De trui is er in alle soorten, maten en kleuren. Er is keuze uit grof- en fijn gebreide modellen. Een korte uitvoering is enorm goed te combineren met een minirok, bij voorkeur van leer. Maar hij misstaat ook niet op een jeans of leren bikerpants. Onder de trui kun je eventueel een blouse dragen die je een stukje onder de trui laat uitsteken. Bovendien ontstaat hierdoor een aantal lagen waarmee we de trend van 2014 voort zetten.

 

 

 

De lange turtleneck sweater

De lange versie zijn we in een column waarbij een andere trend de aandacht kreeg al tegen gekomen. De overknee laarzen lenen zich perfect voor het stylen van de oversized coltrui. Draag hem als een jurk en combineer de coltrui met suède overknee laarzen. Laat niet te veel bloot been zien en draag bij voorkeur een panty of maillot. Een jeans met overknee laarzen zien we regelmatig terug komen net als de leren bikerpants.

Schoeisel

Met een variatie aan combineren van verschillende kledingstukken is er ook van alles mogelijk met schoeisel. We hebben de (suède) overknee laarzen al genoemd. Daar blijft het echter niet bij. Wat dacht u van een paar kekke pumps of enkellaarsjes. Combineer je de outfit met een motorpants dan maak je deze af met bikerbooties of anders met een paar knie hoge kuitlaarzen.

Geen jas

De wollen oversized trui heeft ook zijn praktische kanten. Een model van goede kwaliteit vervangt de jas. Lekker weggestopt in je oversized trui met heerlijke warme col doe je de boodschappen gewoon even zonder jas. Zo krijg je op een zonnige winterdag toch alvast even het voorjaarsgevoel. Wie wordt daar nou niet blij van?

Mannequin Parade

Mannequin Parade

lisa olssen

lisa olssen

Kenzas by Kenza Zouiten

Kenzas by Kenza Zouiten

 

Share This:
Tags: 

Geef een reactie