Higo Mediterraisian BBQ Restaurant

Higo Mediterraisian BBQ Restaurant

Higo Mediterraisian BBQ Restaurant

Een diner op de boulevard van Santa Eularia betekent niet alleen genieten van heerlijk eten, maar ook van het bekijken en bekeken worden door de voorbijgangers. Toch kozen wij op maandag met ons viertjes voor een rustiger gelegen plek: Higo, met uitzicht op de haven en toch “uit het zicht”.

We begonnen met een mandje brood en verse tapenades op het fraaie terras, een perfecte start van de avond. Vervolgens lieten we bartender Claudio onze oesters besprenkelen met een speciaal gemixt cocktaildrankje. Het was puur genieten van de tempura garnalen met een heerlijke dipsaus waarin onder andere kokos was verwerkt.

Als hoofdgerecht kozen we voor de tafelgrill: sappige kipsaté met teriyakisaus en een smaakvolle steak van rundvlees. Een schotel met verfijnde sashimi completeerde het gevarieerde menu van vanavond. Alles was naar wens!

We vroegen Claudio om een lekkere cocktail te maken en hij stelde ons de juiste vragen over onze smaak. Het resultaat was een tongstrelend drankje dat ons verwende en perfect bij de avond paste.

De ambiance, het team van Ed Hoogendijk en natuurlijk de gerechten zorgden voor een plezierige avond. De kosten waren als volgt:

Sashimi

Sashimi

Brood met tapenades voor 4 personen: €10
Kip teriyaki: €19
Steak van rundvlees met friet: €22,50
Sashimi: €24
Oesters: €7 per stuk
Cocktail: €15

 

 

 

Bron: Nederlanders in Santa Eularia by Carel Le Brun
Share This:

Geef een reactie